5 tips bij storm

Tip 1: houd het hoofd koel en maak foto's

 

Hoe stressvol en emotioneel de schade aan je woning, wagen of moto ook kan zijn, het hoofd koel houden is de boodschap. Neem foto’s, maak een lijst van de schade en contacteer het kantoor Vandekerckhove om je verder te laten begeleiden doorheen een succesvolle schade-aangifte.

 

Tip 2: vermijd extra schade als het kan

 

Is er een risico op vervolgschade, neem dan maatregelen, door bijvoorbeeld het dak zo vlug mogelijk voorlopig te laten herstellen of andere losliggende elementen weg te halen. Doe je daarvoor beroep op een privé-aannemer of koop je materiaal, hou dan een overzicht bij en vraag een gedetailleerde factuur.

 

Tip 3: reken op Zakenkantoor Johan Vandekerckhove en je verzekeraar

 

Wie goed verzekerd is, moet niet zoveel vrezen. In de brandpolis voor particulieren zijn stormen en natuurrampen verplicht verzekerd. Voor schade aan auto’s en moto’s kan de omniumverzekering tussenkomen.

 

Tip 4: heb je schade die niet verzekerd is?

 

Wat als de trampoline van je buurman niet is vastgemaakt en op je auto waait? Als je schade hebt die niet verzekerd is en je meent dat er iemand anders voor verantwoordelijk is, doe beroep op je rechtsbijstandsverzekeraar, die samen met het Zakenkantoor Johan Vandekerckhove je belangen zal verdedigen.

 

Tip 5: klop voor hulp aan bij kantoor Vandekerckhove of 1722

 

Hou het nieuws in de gaten. Het regionale nieuws en de kanalen van politie, brandweer en gemeente bevatten specifieke en nuttige informatie. Voor informatie over hoe en waar een schadedossier in te dienen, is een makelaar de beste bron. 
Heb je professionele hulp nodig na de doortocht van de storm, vraag dan een niet-dringende tussenkomst van de brandweer via 1722. Dat nummer wordt bij noodweer geactiveerd.

 

 

Wat kan Zakenkantoor Johan Vandekerckhove voor jou doen?

 

“Ons kantoor hecht enorm veel belang aan een onafhankelijke rechtsbijstandsverzekering. Ik zeg vaak tegen klanten dat dit de belangrijkste verzekering is, die een persoon afsluit in zijn/haar leven.” Zegt zaakvoerder Johan. “Een ernstig juridisch geschil komt eens in de twintig jaar voor bij klanten, de enige instantie die je dan kan bijstaan is de rechtsbijstandsverzekeraar. Ook na schadegevallen brand, auto, etc. waar discussie optreedt met de verzekeraar, biedt deze verzekering de mogelijkheid om je belangen te verdedigen.” Zakenkantoor Johan Vandekerckhove beheerst de materie in onafhankelijke rechtsbijstand van naaldje tot draadje. Wil je volledige gemoedsrust ? Een professionele partner, die je persoonlijk te woord zal staan ?

Maak een afspraak met Zakenkantoor Vandekerckhove, zij staan altijd klaar voor een goed gesprek!

 

Bron: Deze tekst is gebaseerd op een artikel geschreven door Euromex, terug te vinden op de website www.euromex.be/safety-world.

 

Advies nodig?

Elkaar leren kennen? Een specifieke vraag over een verzekering? Een update over jouw verzekeringen of beleggingen? Geen probleem! Wij maken graag tijd voor jou vrij. Neem gerust contact met ons op om jouw adviesgesprek aan te vragen.

T : +32 (0)56 60 43 80 E : info@jvzakenkantoor.be

 

Plan je liever meteen een afspraak in of word je liever zelf gecontacteerd?

Afspraak inplannen Contactformulier