Beleggingen

Sterktes kantoor

Discretie
Vrije beleggingsmogelijkheden
Transparantie

Beleggingsmogelijkheden

Geef aan naar wat je op zoek bent.

Spaarplan (Maandelijks)

Hoe werkt het?

Maandelijks zet je een bedrag opzij, dat je investeert in een portefeuille naar keuze.

Waarom interessant?

  1. Een spaarboekje brengt slechts 0,11%.per jaar op.
  2. Via onze spaaroplossing betaal je geen roerende voorheffing of beurstaks. (!)
  3. Ook van uitstapkosten is geen sprake meer na 5 jaar.
  4. Zeer sterk track-record.

Beleggingsplan (Koopsom)

Hoe werkt het?

Vanaf een reserve van 50.000 EUR kunnen we kostenefficiënt voor jou beleggen in de gewenste beleggingsportefeuille.

Waarom interessant?

  1. Spaarboekjes brengen slechts een rendement van 0,11% (=wettelijke minimumgarantie) per jaar op.
  2. Beleg in een heel brede waaier van aandelen, fondsen en/of trackers.
  3. Uitgewerkt plan met bijstortingen/afnames is mogelijk.

Opinie beleggingen

"In België is de financiële kennis schaars op vlak van beleggingen en opportuniteiten. Binnen bepaalde opleidingen komen specifieke financiële topics niet altijd naar voor geschoven, laat staan beleggingen. Tijdens 2020 werd dit in België duidelijk. Statistieken toonden aan dat Belgen in het coronajaar meer dan 45 miljard EUR op hun spaarboek aanhouden, dan het jaar ervoor. Dit terwijl het rendement daarop slechts 0,11% is."

Zegt Matthias. "Het belang van een goede doordacht beleggingsplan is eigenlijk nog nooit zo groot geweest als vandaag." Iedere Belg dient immers een jaarlijks rendement te ambiëren die minimaal gelijk is aan de inflatie in België. De inflatie is een waardemeter van de gemiddelde prijsstijgingen van goederen en diensten over 1 jaar tijd en bedraagt 4,16% anno oktober 2021. Indien te lang wordt vastgehouden aan de spaarboek, verlies je als spaarder ieder jaar aan koopkracht.

Wij willen onze klanten succesvol inleiden tot beleggingsopportuniteiten, met een positief rendement als doel en dit met het in acht nemen van een persoonlijk beleggersprofiel.

Step 1

We maken voor jou een persoonlijk beleggersprofiel op. Dit geeft weer welk risico je kunt nemen, rekening houdend met de beleggingshorizon.

Step 2

Welk bedrag kan je effectief beleggen? We maken een realistische overview, zodat we op deze basis kunnen bouwen.

Step 3

Beleggingsmogelijkheden en strategieën toelichten. Er bestaan tal van technieken om het risico in te perken en tevens dynamisch te investeren. Een beperking van je risico en het maximaliseren van je rendement? Dat klinkt voor ons als muziek in de oren!

Step 4

Transparante en jaarlijkse opvolging, we bellen je op en lichten je in met een stand van zaken. Mochten die zich voordoen, dan lichten we ook beleggingsopportuniteiten toe.

Waarom Zakenkantoor Johan Vandekerckhove?

1/ We zijn 100% onafhankelijk en aan geen enkele beleggingsinstantie gebonden. Dit maakt dat we puur in het belang van onze klanten kunnen handelen.

2/ Nog niet veel kennis over beleggingen? Ons kantoor geeft een persoonlijke uitleg en gaat uw beleggingsprofiel na. Wij maken met andere woorden voor jou een screening en sporen voor jou dé ideale belegging op.

3/ Wens je een specifieke beleggingsoplossing? Zijn er specifieke aandelen, trackers, bepaalde beleggingshuizen die je interesseren? Kies voor een kantoor die je feedback geeft en doelgericht advies omtrent de samenstelling.

4/ Bij ons kantoor heerst er een zekere fierheid maar ook een grote gunfactor, wanneer onze klanten een mooi rendement ophalen, dan maakt ons dit ook gelukkig. We hebben een gemeenschappelijk belang en communiceren in alle transparantie.

Advies nodig?

Elkaar leren kennen? Een specifieke vraag over een verzekering? Een update over jouw verzekeringen of beleggingen? Geen probleem! Wij maken graag tijd voor jou vrij. Neem gerust contact met ons op om jouw adviesgesprek aan te vragen.

T : +32 (0)56 60 43 80 E : info@jvzakenkantoor.be

 

Plan je liever meteen een afspraak in of word je liever zelf gecontacteerd?

Afspraak inplannen Contactformulier