Zeker advies, vandaag & morgen

Over Zakenkantoor Vandekerckhove

Zakenkantoor Johan Vandekerckhove, dat is kiezen voor professioneel advies in beleggingen en verzekeringen. Klanten kunnen er rekenen op een laagdrempelig en persoonlijk contact, waar ze hun bekommernissen aan kwijt kunnen. Het kantoor beschikt over een brede kennis en over een uitgebreid netwerk, dat volledig ten dienste van het cliënteel wordt gesteld.

Betrouwbaar & professioneel

Johan hecht zelf veel belang aan kennis en punctualiteit, hij motiveert zijn medewerkers om zich ieder jaar bij te scholen. De ervaring van Johan en zaakvoerder Martine wordt trouwens iedere dag doorgegeven aan de zoon en dochter, die actief zijn in de zaak: Matthias & Charlotte. Laat dus zeker niet na om een bezoekje te brengen!

Fun fact: Je krijgt bij je bezoek een heerlijk potje (West-Vlaamse) koffie aangeboden.

Kennis maken

Zakenkantoor Johan Vandekerckhove

dat is kiezen voor...

 • 43 jaar ervaring
   
 • Zaken doen in vertrouwen
   
 • Een familiaal kantoor
   
 • Zekerheid dat jouw dossier door professionelen wordt behandeld
   
 • Persoonlijk contact
   
 • Een kantoor dat 24/7 ter uwe beschikking staat!
   

KENNISMAKING INPLANNEN

Advies nodig?

Elkaar leren kennen? Een specifieke vraag over een verzekering? Een update over jouw verzekeringen of beleggingen? Geen probleem! Wij maken graag tijd voor jou vrij. Neem gerust contact met ons op om jouw adviesgesprek aan te vragen.

T : +32 (0)56 60 43 80 E : info@jvzakenkantoor.be

 

Plan je liever meteen een afspraak in of word je liever zelf gecontacteerd?

Afspraak inplannen Contactformulier

Klanten testimonials

Deze klanten gingen jou voor:

Mario C.
Particulier
"Een bestelwagentje van B-post reed het muurtje van mijn oprit aan. Mijn aannemer maakte een bestek op, maar de verzekeringsmaatschappij wenste niet het volledig bedrag terug te betalen. Gelukkig kwam Johan tussen beide en hield hij voet bij stuk. Ik ontving door Johan ruim 600 EUR meer terug dan men mij aanvankelijk wilde betalen."
Jean-Pierre D.
Particulier
"Wij legden 14 jaar geleden een oprit aan. Deze oprit werd stelselmatig beschadigd door de doorgegroeide wortels van een boom, die toebehoort aan de gemeente. Ik vroeg het stadsbestuur dan ook om te kijken voor een oplossing. Hun antwoord was dat ik mijn plan mocht trekken, dit zinde me uiteraard niet. Het kantoor nam dit dossier ter harte en begreep mijn bekommernissen. Men adviseerde een daadkrachtige advocaat en aan de hand van de expertises mocht ik de werken laten uitvoeren om de wortels van de boom te verwijderen, die mijn oprit beschadigden."
Eva B.
Particulier
"Ik ontving een boete voor een overdreven snelheid te Lanaken, terwijl ik op het tijdstip van de boete niet op de beschreven plaats aanwezig was. Ik overhandigde dit aan kantoor Vandekerckhove, die me onmiddellijk het advies gaven om de boete te protesteren. Er werd contact opgenomen met het politieparket, die de zaak intern nog eens dienden te onderzoeken. Men trok finaal de boete in, de zaak was heel spoedig geregeld."
Johan B.
Particulier
"Ik ontving een abnormaal hoge waterfactuur van tegen de 7.000 EUR. In de detail beweerde mijn waterleverancier, dat ik 1.441 kubieke meter water had verbruikt in 1 jaar tijd. Dat is het equivalent van 3 keer het 25 meter bad van 'De Treffer' gevuld met water... (!) Met behulp van heel gespecialiseerde expertises en de tussenkomst van het kantoor in mijn dossier kon ik de factuur betwisten en ontving ik een nieuwe watermeter, die de stand wel correct opmeet."
Antoon H.
Particulier
"Een vrachtwagen reed een omheining van mijn weide aan. Ik kon gelukkig het kenteken noteren, want de chauffeur reed zonder pardon weg! Ik contacteerde Johan en hij deed het nodige. Mijn schade werd nog voor het weekend terug betaald via mijn brandverzekering. Achterliggend werd de schade wel nog verhaald op de chauffeur, maar daar heb ik niets van moeten merken."
Herman V.
Particulier
"Toen het coronavirus toesloeg, heb ik me ingezet om zelf mondmaskers te maken. Tot plots mijn naaimachine het begaf door een kortsluiting. Ik contacteerde het kantoor om te weten of ik nog iets zou kunnen recupereren van de verzekering voor mijn meer dan 25 jaar oud toestel. Johan doet voor zijn klanten een 'extra effort' en zorgde voor een nieuw gelijkaardig toestel ter waarde van 1.000 EUR, zonder afhouding van enige vrijstelling (!)."
Dieter A.
Particulier
"Een lichte vrachtwagen van een werkman toucheerde mijn garagepoort toen die werken wou uitvoeren om mijn tuin op te doen. De poort diende hersteld te worden en in zijn geheel opnieuw geverfd te worden. Johan kwam tussen en kwam tot een akkoord met de expert van de verzekeringsmaatschappij. De herstellingswerken t.b.v. 2.000 EUR werden volledig aanvaard en voorafgaandelijk uitbetaald door mijn brandverzekering, zodat ik niet moest wachten tot de vergoeding bij de verzekering van de werkman werd verhaald."
Jacques D.
Particulier
"In de avond brandde het in onze garage door een kortsluiting, de schade was aanzienlijk en er hing een vieze geur in ons huis. Ik kon die avond zelf nog gelukkig bij een buur slapen. De ochtend nadien belde ik Johan op, die binnen het kwartier bij mijn deur stond en de 'koe bij de horens vatte'. Hij zorgde ervoor dat mijn voertuig de dag zelf nog uit de garage werd weggesleept ter herstelling, dat een gespecialiseerde firma de volledige reconditionering van mijn woonhuis aanving en dat er een verliesstaat werd opgesteld door een expert. Binnen de week kon ik terug in mijn woonhuis wonen en werd er in totaliteit 56.000 EUR terugbetaald door de verzekering."
Albert D.
Tandarts
"Een passant reed het muurtje van mijn praktijk aan en pleegde vluchtmisdrijf. Mijn dochter merkte dit gelukkig op en belde Johan. Nadat er klacht werd ingediend bij de politie, ontvingen wij een aanrijdingsformulier van de tegenpartij. Zo kon alle schade door mijn brandverzekering uitbetaald worden, zonder dat ik zou hoeven te wachten tot de schade wordt verhaald op de schuldige. Ik ontving iets meer dan 2.000 EUR en kon het muurtje weer laten metsen."
Dominique V.
Ondernemer
"Vorige zomer liep ik een trombose op, waardoor ik jammer genoeg het werk moest staken. Als ondernemer is dit niet evident, de financieringen lopen verder en ik heb geen sterk sociaal vangnet. Ik lichtte Johan in en hij kwam tussen via mijn verzekering 'Gewaarborgd Inkomen'. Zo kon ik me ten volle concentreren op mijn herstel en hoefde ik niet in te zitten met het financiële verhaal van mijn werkonbekwaamheid."
Tine M.
HAIO
Tijdens mijn stage liet ik een medisch toestel van een collega vallen op de grond. Het kantoor nam de schaderegeling op zich en zorgde ervoor dat ik niet zelf de schade diende te regelen met mijn collega.

Ook op zoek naar persoonlijk advies?

Contacteer ons