Wagenpark verzekeren

Voor een bedrijf is het wagenpark een essentieel actief ter ondersteuning van de bedrijfsactiviteiten. Een verzorgd wagenpark is immers het visitekaartje en verdient onze aandacht.

Als onafhankelijk makelaar nemen wij de tijd om inzicht te krijgen in uw wagenpark. Wij bekomen dit inzicht door ons in de plaats te stellen van U als ondernemer. Door middel van deze oefening zullen wij ons vragen stellen, die belangrijk zijn in de bescherming van uw wagenpark. Volgende vragen kunnen hierbij aan bod komen : welke bijdrage levert het bedrijfsvoertuig tot de bedrijfsvoering, wat is de ouderdom van het bedrijfsvoertuig, wie zijn de bestuurders, zijn de bestuurders beschermd bij hospitalisatie, hoe wordt het bedrijfsvoertuig gefinancierd... 

Kortom, wij zijn de stevige handen aan het stuur voor een kwalitatieve verzekering van uw bedrijfsvoertuigen.  

Neemt U ons mee als co-piloot bij de onderschrijving van uw wagenpark ?  

Bereikbaarheid 7/7
Waarborgen op maat
Efficiënt en kwaliteitsvol schadebeheer

Wagenpark verzekeren

Wij bieden een proactief wagenparkbeheer aan, dat tweeledig werkt.

1/ Enerzijds nemen wij uw volledig wagenpark onder onze aandacht en lijsten we alle voertuigen op.  

2/ Anderzijds onderzoeken we de rijveiligheid en de bescherming van uw personeelsleden.

Zo zorgen wij ervoor dat uw wagenpark correct verzekerd wordt en ook het menselijk kapitaal beschermd wordt. Met deze denkwijze biedt zakenkantoor Johan Vandekerckhove u veel meer dan enkel een autoverzekering voor uw bedrijfsvoertuigen.

Advies nodig?

Elkaar leren kennen? Een specifieke vraag over een verzekering? Een update over jouw verzekeringen of beleggingen? Geen probleem! Wij maken graag tijd voor jou vrij. Neem gerust contact met ons op om jouw adviesgesprek aan te vragen.

T : +32 (0)56 60 43 80 E : info@jvzakenkantoor.be

 

Plan je liever meteen een afspraak in of word je liever zelf gecontacteerd?

Afspraak inplannen Contactformulier