Advies op maat

Wat is de meerwaarde voor jou?

Als totaalklant doe je een tariefvoordeel
Check-up van uw verzekeringen
Betrouwbaar karakter door 43 jaar ervaring

Interesse in een studie op maat?

Dan doorlopen we graag tezamen met jou een aantal stappen, deze vind je hieronder terug. Je kan alvast het startschot geven door contact met ons op te nemen!

Ik wens contact op te nemen!

Contact opnemen

Kennismaking en inventarisatie risico's

Verzekeringsstudie vergelijken en toelichten

Verdere opvolging of schaderegeling

Troeven van een advies op maat:

1. Op onafhankelijke basis wordt een professionele verzekeringsstudie uitgewerkt.

Dit betekent voor U tijdswinst + zekerheid, dat de verhouding prijs/kwaliteit OK is.

2. Totale analyse van uw situatie en uw activiteit. 

Dit betekent gemoedsrust.

3. Periodieke optimalisatie van uw bestaand verzekeringsdossier.

Je hoeft niet zelf de wijzigingen op de verzekeringsmarkt op te volgen, dat doen wij voor jou. Zo geniet je van onze onafhankelijkheid bij aansluiting én ook gedurende je aansluiting als klant!

Advies nodig?

Elkaar leren kennen? Een specifieke vraag over een verzekering? Een update over jouw verzekeringen of beleggingen? Geen probleem! Wij maken graag tijd voor jou vrij. Neem gerust contact met ons op om jouw adviesgesprek aan te vragen.

T : +32 (0)56 60 43 80 E : info@jvzakenkantoor.be

 

Plan je liever meteen een afspraak in of word je liever zelf gecontacteerd?

Afspraak inplannen Contactformulier
Diederik D.
Landbouwer
"Door hevige rukwinden ontwortelde een boom, die op mijn meststal terecht kwam. Deze sloeg een gat in van ongeveer 6 meter. De boom mocht verwijderd worden op kosten van de maatschappij, ook mocht mijn meststal weer hersteld en terug gemetst worden. Door de tussenkomst van het kantoor kon ik de herstellingswerken in volle gemoedsrust laten uitvoeren. Ik ontving een correcte vergoeding volgens het expertise-verslag, met dank aan een makelaar die voor mij door het vuur gaat!"
Mario C.
Particulier
"Een bestelwagentje van B-post reed het muurtje van mijn oprit aan. Mijn aannemer maakte een bestek op, maar de verzekeringsmaatschappij wenste niet het volledig bedrag terug te betalen. Gelukkig kwam Johan tussen beide en hield hij voet bij stuk. Ik ontving door Johan ruim 600 EUR meer terug dan men mij aanvankelijk wilde betalen."
Jean-Pierre D.
Particulier
"Wij legden 14 jaar geleden een oprit aan. Deze oprit werd stelselmatig beschadigd door de doorgegroeide wortels van een boom, die toebehoort aan de gemeente. Ik vroeg het stadsbestuur dan ook om te kijken voor een oplossing. Hun antwoord was dat ik mijn plan mocht trekken, dit zinde me uiteraard niet. Het kantoor nam dit dossier ter harte en begreep mijn bekommernissen. Men adviseerde een daadkrachtige advocaat en aan de hand van de expertises mocht ik de werken laten uitvoeren om de wortels van de boom te verwijderen, die mijn oprit beschadigden."