Successie- en vermogensplanning op maat

Vermogensplanning

Vermogensplanning en successieplanning gaan hand in hand met elkaar, het is een voordeel om beroep te doen op een kantoor met notie in beide vakgebieden. In de praktijk werpt het zijn vruchten af om hier als arts reeds jong over na te denken. Dit geeft je tevens zekerheid en drukt ook ferm het kostenplaatje. Daarnaast hanteert het kantoor een aantal op maat gemaakte polissen, die de insteek evenwel eenvoudig alsook kostenefficiënt houdt.

Diensten aangeboden met het zicht op uw vermogens- en successieplanning:

Inventarisatie van het globaal vermogen

Successieplanning en erfrecht

Pensioenstudie

Nazicht huwelijkscontract

Successie- en vermogensplanning

Als individu ontferm je je dagelijks over het schrijven van een succesverhaal met uw gezin. Echter heb je bepaalde zaken niet in de hand, want wat gebeurt er bij een plots overlijden of na uw pensioen? De regelgeving op vlak van vermogens- en successieplanning zorgt ervoor dat je al vlug voor een moeilijk vraagstuk komen te staan. Hoe bouw je een voldoende hoog vermogen op om na uw pensioen nog de zelfde levensstandaard te kunnen behouden én bovenal vanaf welk bedrag is uw vermogen hoog genoeg? En bovenal: hoe wordt er gezorgd dat er genoeg over blijft voor uw nalatenschap mocht het noodlot zich voordoen?

Samen met zaakvoerders Johan en Martine wordt er strategisch nagedacht hoe uw overdrachts- of vermogensdossier het meest opportuun begeleid wordt. Er wordt met andere woorden een doel gesteld om financiële en fiscale gemoedsrust te geven. Dit zowel voor uw zaak, uw gezin, alsook voor uzelf.

 

Advies nodig?

Elkaar leren kennen? Een specifieke vraag over een verzekering? Een update over jouw verzekeringen of beleggingen? Geen probleem! Wij maken graag tijd voor jou vrij. Neem gerust contact met ons op om jouw adviesgesprek aan te vragen.

T : +32 (0)56 60 43 80 E : info@jvzakenkantoor.be

 

Plan je liever meteen een afspraak in of word je liever zelf gecontacteerd?

Afspraak inplannen Contactformulier