Brandverzekering

Een woning aankopen is voor velen de belangrijkste investering uit hun leven. Deze woning naar behoren verzekeren, met aandacht voor uw specifieke wensen en op basis van een correcte premie is wat we bij Zakenkantoor Johan Vandekerckhove garanderen. Ook indien je een exclusieve woning bezit met waardevolle voorwerpen, kan het kantoor je op maat bijstaan.

Woningverzekering

 

Een woningverzekering – ook wel brandverzekering genoemd in de volksmond – vergoedt de materiële schade die jouw woning of inhoud heeft geleden. Deze verzekering beperkt zich dus niet enkel bij schade, die veroorzaakt wordt door ‘brand’. Ook wanneer er bijvoorbeeld een blikseminslag of stormschade zou zijn, vergoedt deze verzekering jou de schade terug. Dit zijn zaken die standaard gedekt zijn.

Maatschappijen maken soms ook nuanceverschillen, sommige waarborgen schrijft het kantoor er dan ook zelf voor jou bij. Die lijken op het eerste zicht misschien niet noemenswaardig, maar Zakenkantoor Johan Vandekerckhove weet uit ervaring hoe belangrijk die kunnen zijn. De verzekeringsstudie ‘brand’ krijgt bij het kantoor dan ook de gepaste aandacht, zodat jij kan genieten van volledige gemoedsrust.

 

PERSOONLIJK CONTACT OPNEMEN

Expertise kantoor

Correct werken en van daaruit de juiste kapitalen verzekeren is belangrijk in deze verzekeringstak. Bij het Kantoor Vandekerckhove uit Waregem worden die zorgen je ontnomen. “Ik werkte voor de oprichting van het kantoor 3 jaar op de productiedienst ‘Brand' van een regionale verzekeraar. Hierdoor heb ik een duidelijk besef opgebouwd van wat zeker in een goede brandpolis dient opgenomen te worden". Komt Johan te vertellen. 

Tip!

Ben je van plan om te verbouwen of je woning te renoveren? Veel schades gebeuren met aannemers, die achteraf onvermogend blijken te zijn of die eeuwig discussiëren. Hier wil Zakenkantoor Johan Vandekerckhove jou graag voor behoeden, plan gerust een afspraak in!
 

Werkwijze

Het kantoor hanteert een logisch verloop van contactmomenten. Vervolgens wordt een realistisch plan uitgewerkt en toegelicht. Benieuwd naar ons voorstel voor uw woning? Neem gerust contact met ons op, we plannen graag een afspraak in!

Ik wens contact op te nemen

Contactmoment

Risico inschatting

Uitgewerkt brandverzekeringsvoorstel toelichten

Verdere opvolging of schaderegeling

Waarborg diefstal uiteengezet

Heb je in het verleden al eens te maken gekregen met een diefstal? Dan weet je ongetwijfeld dat de schade die je lijdt verder reikt dan enkel en alleen je gestolen bezittingen, er kan namelijk ook schade zijn aan uw woonhuis. Het kantoor weet ook hier een oplossing voor te vinden, wens je een offerte te bekomen of een aangenaam kennismakingsgesprek?

Maak gerust een afspraak, de mensen bij Zakenkantoor Johan Vandekerckhove maken graag tijd voor je vrij in hun agenda! 

Krediet

Uitzicht op een nieuwe woning?

Van plan om een woning te kopen, te bouwen of te renoveren? Geen idee of je lening kostenefficiënt is of hoe je er zelfs tout court aan moet beginnen? Matthias focust zich binnen Zakenkantoor Johan Vandekerckhove bij de begeleiding van kredietdossiers.

“Wanneer je een krediet wenst aan te gaan, begeleidt ons kantoor je persoonlijk verder. Zo maak ik onafhankelijke financiële analyses op voor klanten en zend ik hen door naar een bevoegde notaris met kennis van zaken.” Zegt Matthias. “Daarnaast ben ik zelf nog jong en bevind ik me in de zelfde situatie als mensen die nu een woonhuis wensen aan te kopen. Dat maakt toch dat ik heel empathisch kan omgaan met klanten en het contact laagdrempelig is.”

Advies nodig?

Elkaar leren kennen? Een specifieke vraag over een verzekering? Een update over jouw verzekeringen of beleggingen? Geen probleem! Wij maken graag tijd voor jou vrij. Neem gerust contact met ons op om jouw adviesgesprek aan te vragen.

T : +32 (0)56 60 43 80 E : info@jvzakenkantoor.be

 

Plan je liever meteen een afspraak in of word je liever zelf gecontacteerd?

Afspraak inplannen Contactformulier