Bij ons kantoor word je op handen gedragen

Verzekeringen voor particulieren

Ben je de eindeloze bron aan informatie online beu? Wens je te weten of je momenteel correct verzekerd bent? Soms spreekt de informatie online zichzelf tegen of wordt de vergelijking in onze sector nogal snel gemaakt op prijs alleen... Dit met alle gevolgen van dien voor jou als particulier bij schades. Zakenkantoor Johan Vandekerckhove bewandelt voor jou het moeilijkste pad, namelijk dat van de onafhankelijkheid.

Welk voordeel biedt de onafhankelijkheid? Periodiek worden meerdere maatschappijen op basis van prijs en vooral voorwaarden vergeleken voor jou. Het stelt ons in staat om de gewenste waarborgen te bekomen, zo geniet je als klant van het gewenste resultaat bij schadegevallen. En laat net dat hetgene zijn wat ze bij Zakenkantoor Vandekerckhove het liefste doen voor hun klanten! Op deze manier hoef je niet te vertrouwen op een anonieme vergelijkingssite, maar kan je rekenen op een persoonlijke aanpak die jou gemoedsrust geeft.

Lees meer over onze verzekeringen voor particulieren

Begeleiding voor particulieren

Op zoek naar een verzekering? Hieronder vind je ons aanbod:

 

Zakenkantoor Johan Vandekerckhove
dat is...

 

 • Kiezen voor 43 jaar ervaring
   
 • Zaken doen in vertrouwen
   
 • Kiezen voor een familiaal kantoor
   
 • Zeker zijn dat uw dossier door professionelen wordt behandeld
   
 • Kiezen voor persoonlijk contact
   
 • Kiezen voor een kantoor dat 24/7 ter uwe beschikking staat!

 

KENNISMAKING INPLANNEN

Advies nodig?

Elkaar leren kennen? Een specifieke vraag over een verzekering? Een update over jouw verzekeringen of beleggingen? Geen probleem! Wij maken graag tijd voor jou vrij. Neem gerust contact met ons op om jouw adviesgesprek aan te vragen.

T : +32 (0)56 60 43 80 E : info@jvzakenkantoor.be

 

Plan je liever meteen een afspraak in of word je liever zelf gecontacteerd?

Afspraak inplannen Contactformulier

Particulieren aan het woord

Deze klanten gingen u voor:

Mario C.
Particulier
"Een bestelwagentje van B-post reed het muurtje van mijn oprit aan. Mijn aannemer maakte een bestek op, maar de verzekeringsmaatschappij wenste niet het volledig bedrag terug te betalen. Gelukkig kwam Johan tussen beide en hield hij voet bij stuk. Ik ontving door Johan ruim 600 EUR meer terug dan men mij aanvankelijk wilde betalen."
Jean-Pierre D.
Particulier
"Wij legden 14 jaar geleden een oprit aan. Deze oprit werd stelselmatig beschadigd door de doorgegroeide wortels van een boom, die toebehoort aan de gemeente. Ik vroeg het stadsbestuur dan ook om te kijken voor een oplossing. Hun antwoord was dat ik mijn plan mocht trekken, dit zinde me uiteraard niet. Het kantoor nam dit dossier ter harte en begreep mijn bekommernissen. Men adviseerde een daadkrachtige advocaat en aan de hand van de expertises mocht ik de werken laten uitvoeren om de wortels van de boom te verwijderen, die mijn oprit beschadigden."
Eva B.
Particulier
"Ik ontving een boete voor een overdreven snelheid te Lanaken, terwijl ik op het tijdstip van de boete niet op de beschreven plaats aanwezig was. Ik overhandigde dit aan kantoor Vandekerckhove, die me onmiddellijk het advies gaven om de boete te protesteren. Er werd contact opgenomen met het politieparket, die de zaak intern nog eens dienden te onderzoeken. Men trok finaal de boete in, de zaak was heel spoedig geregeld."
Johan B.
Particulier
"Ik ontving een abnormaal hoge waterfactuur van tegen de 7.000 EUR. In de detail beweerde mijn waterleverancier, dat ik 1.441 kubieke meter water had verbruikt in 1 jaar tijd. Dat is het equivalent van 3 keer het 25 meter bad van 'De Treffer' gevuld met water... (!) Met behulp van heel gespecialiseerde expertises en de tussenkomst van het kantoor in mijn dossier kon ik de factuur betwisten en ontving ik een nieuwe watermeter, die de stand wel correct opmeet."
Herman V.
Particulier
"Toen het coronavirus toesloeg, heb ik me ingezet om zelf mondmaskers te maken. Tot plots mijn naaimachine het begaf door een kortsluiting. Ik contacteerde het kantoor om te weten of ik nog iets zou kunnen recupereren van de verzekering voor mijn meer dan 25 jaar oud toestel. Johan doet voor zijn klanten een 'extra effort' en zorgde voor een nieuw gelijkaardig toestel ter waarde van 1.000 EUR, zonder afhouding van enige vrijstelling (!)."
Jacques D.
Particulier
"In de avond brandde het in onze garage door een kortsluiting, de schade was aanzienlijk en er hing een vieze geur in ons huis. Ik kon die avond zelf nog gelukkig bij een buur slapen. De ochtend nadien belde ik Johan op, die binnen het kwartier bij mijn deur stond en de 'koe bij de horens vatte'. Hij zorgde ervoor dat mijn voertuig de dag zelf nog uit de garage werd weggesleept ter herstelling, dat een gespecialiseerde firma de volledige reconditionering van mijn woonhuis aanving en dat er een verliesstaat werd opgesteld door een expert. Binnen de week kon ik terug in mijn woonhuis wonen en werd er in totaliteit 56.000 EUR terugbetaald door de verzekering."

Ook op zoek naar persoonlijk advies?

Contacteer ons