Hospitalisatieverzekering

De gezondheid van je gezin is van primordiaal belang. Een ongeluk met ziekenhuisopname tot gevolg is soms snel gebeurd. Kantoor Vandekerckhove vindt het voornamelijk belangrijk dat je je bij een ziekte of ongeval volledig kan focussen op je herstel, dat soms al zwaar genoeg kan zijn. Wanneer je iets bent tegengekomen kan je bij Zakenkantoor Johan Vandekerckhove onmiddellijk terecht bij een persoonlijk contact, dat je dossier ter harte neemt. Je krijgt tevens de garantie om geen frustraties op te lopen met eindeloze telefonische wachttijden, het kantoor neemt namelijk binnen de drie beltonen op.

Wat dekt de verzekering?

Een hospitalisatieverzekering dient in de eerste plaats als aanvulling op de kosten, die niet terugbetaald worden door het RIZIV. Belangrijk om weten is dat je aangesloten moet zijn bij een ziekenfonds/ mutualiteit om die tussenkomst van het RIZIV terugbetaald te krijgen. Het kantoor vraagt dit altijd na aan haar klanten, alvorens een hospitalisatieverzekering te adviseren. Iedere maatschappij heeft andere voorwaarden voor haar hospitalisatieverzekering. Omwille van Vandekerckhoves' ervaring, weet het perfect welke de belangrijkste waarborgen zijn en welke verschillen het meest doorwegen voor een klant. 

Daarnaast kan de verzekering ook uitgebreid worden met een aantal supplementaire waarborgen. Zo vind je het misschien belangrijk om de kosten bij je tandarts volledig terug vergoed te zien. Of bevind je je vaak in het buitenland en wens je zowel in binnen- als buitenland de zelfde zorgen terug vergoed te zien. Het kantoor neemt de aanvullende waarborgen mee in haar adviesgesprek en legt ze vooral in mensentaal uit. 

Hospitalisatieverzekering

Een hospitalisatieverzekering kan je op individuele basis aangaan of via je werkgever. De meerderheid van de Belgische werknemers genieten van de bescherming van een aanvullende hospitalisatieverzekering via hun werkgever.

“Een hospitalisatieverzekering, dat is kiezen voor je gezin. Wanneer je hulp nodig hebt staan wij voor jou klaar, ook in de late uren wanneer je een contactpersoon dringend nodig hebt. Dat is ons grootste voordeel tegenover grote kantoren, bij ons blijft een persoon een persoon en die verdient bij ons de nodige aandacht.” Zegt Martine Vanholme.

Verloop tot acceptatie hospitalisatieverzekering

Contactmoment

Bespreking formule hospitalisatieverzekering

Medisch onderzoek

Acceptatie voorstel maatschappij

Hospitalisatieverzekering via het werk

Dan is het belangrijk om weten, dat de betaalbaarheid van die verzekering niet altijd een certitude is. Hoezo zal je misschien denken? Het kan zijn dat je nieuwe uitdagingen zoekt en van werkgever wil veranderen of wat met de dag dat je op pensioen zult gaan? In elk van voorgaande scenario’s dien je de verzekering via je werkgever stop te zetten en gaat die individueel op jou over. Dit brengt met zich mee dat je een veel hogere instapleeftijd hebt en dus bijgevolg een hogere premie zal moeten betalen. Door hier op voorhand een polis voor af te sluiten blijft de individuele hospitalisatieverzekering voor jouw gezin betaalbaar.

Zakenkantoor Johan Vandekerckhove informeert haar klanten proactief, zodat ze niet voor voldongen feiten of verrassingen komen te staan. Zeker voor een hospitalisatieverzekering is dit belangrijk, het kantoor wil voor ieder van haar klanten een betaalbare oplossing aanbieden. De gezondheid van uzelf en uw gezin is immers van primordiaal belang.

Tip: Maak tijdig een afspraak met Zakenkantoor Johan Vandekerckhove, wanneer de polis via je werkgever binnenkort ten einde loopt. Het kantoor zal je dan inlichten wat je moet doen om de polis individueel over te zetten.

Advies nodig?

Elkaar leren kennen? Een specifieke vraag over een verzekering? Een update over jouw verzekeringen of beleggingen? Geen probleem! Wij maken graag tijd voor jou vrij. Neem gerust contact met ons op om jouw adviesgesprek aan te vragen.

T : +32 (0)56 60 43 80 E : info@jvzakenkantoor.be

 

Plan je liever meteen een afspraak in of word je liever zelf gecontacteerd?

Afspraak inplannen Contactformulier