Hospitalisatieverzekering

Uw werknemers in goede handen

Dankzij onze hospitalisatieverzekeringen bieden wij de zekerheid dat personeelsleden zich bij een ongeval of ziekte volledig kunnen focussen op hun herstel. Nadien kunnen ze met hernieuwde moed hun taken binnen uw bedrijf terug oppikken.

Tip

Door een kwaliteitsvolle hospitalisatieverzekering aan te bieden voor het personeel, toon je als ondernemer dat je betrokken bent met hun welzijn. Dit zorgt voor een verhoogde betrokkenheid en dat de werkkrachten gebonden zijn aan uw bedrijf. Het aanbieden van dergelijke incentive aan uw personeelsleden via een professioneel verzekeringsbemiddelaar is meer dan een doekje voor het bloeden. 

 

Kies een omniumverzekering voor de gezondheid van uw personeelsleden

Aan de hand van duidelijke stappen zullen wij de hospitalisatieverzekering aanbieden die het best past voor uw personeelsleden, in respect voor het beschikbaar budget voor de onderneming. Aan de hand van een open gesprek bereiden wij een studie voor met verschillende opties waarna er een eigen samenstelling kan gekozen worden. 

Contactmoment

Bevraging van het personeelsbestand

Vergadering op het bedrijf

Bijstand bij ziekenhuisopname

Advies nodig?

Elkaar leren kennen? Een specifieke vraag over een verzekering? Een update over jouw verzekeringen of beleggingen? Geen probleem! Wij maken graag tijd voor jou vrij. Neem gerust contact met ons op om jouw adviesgesprek aan te vragen.

T : +32 (0)56 60 43 80 E : info@jvzakenkantoor.be

 

Plan je liever meteen een afspraak in of word je liever zelf gecontacteerd?

Afspraak inplannen Contactformulier