Wie kan op onze diensten rekenen?

Onze diensten

Advies op maat voor uw verzekeringen en beleggingen, met de nodige aandacht voor het vermogens- en successieluik. Het kantoor groeide de laatste jaren uit tot dé referentie voor verzekerings- en beleggingsadvies in West- en Oost-Vlaanderen. Die reputatie breidt zich stapsgewijs én op een gezonde manier nog verder uit in Vlaanderen.

Doelgroep - Onze aanpak - Schadebeheer

Onze aanpak

Door het familiaal karakter fungeert het kantoor vanuit een sterk persoonlijk karakter. Dit is iets waar ze intern ook veel belang aan hechten.

Empathisch zijn, mensen helpen die in nood zitten of een verbeterde verzekeringsstudie adviseren, die kwalitatief de mensen vooruit helpt: Dat is mijn roeping. Dit maakt me oprecht gelukkig en is wat ik na al die jaren nog steeds het liefste doe!” zegt de duidelijk gepassioneerde zaakvoerder Johan.

Ben je particulierondernemer of heb je een medisch beroep? Zakenkantoor Johan Vandekerckhove werkt voor jou de oplossing op maat uit.

Schadebeheer

Met ervaring op de dienst schade van de 'Kortrijkse Verzekering' en al 43 jaar ervaring op het conto in de verzekeringssector is Johan Vandekerckhove de aangewezen persoon om doordacht de schadedienst te leiden. Samen met Matthias doet hij zijn uiterste best om het onderste uit de kan te halen en jou als klant tevreden te stellen. Uiteraard is het beter dat zulke scenario's zich niet voordoen, echter ga je beter toch niet te licht om met de risico's en verzeker je jezelf voor een financieel geruststellend toekomstperspectief. Bij Zakenkantoor Johan Vandekerckhove zit je alvast goed!

 

Wens je zelf een schadegeval aan te geven? 

Schadegeval aangeven

Advies nodig?

Elkaar leren kennen? Een specifieke vraag over een verzekering? Een update over jouw verzekeringen of beleggingen? Geen probleem! Wij maken graag tijd voor jou vrij. Neem gerust contact met ons op om jouw adviesgesprek aan te vragen.

T : +32 (0)56 60 43 80 E : info@jvzakenkantoor.be

 

Plan je liever meteen een afspraak in of word je liever zelf gecontacteerd?

Afspraak inplannen Contactformulier