Wij helpen je graag verder

Over ons

Verneem meer over het verhaal achter de medewerkers binnen Zakenkantoor Johan Vandekerckhove. Op deze pagina kan je ook een persoonlijke afspraak inplannen.

Het familiekantoor

Wij zijn zakenkantoor Johan Vandekerckhove, bestaande uit Johan, Martine & Matthias. Wil je structuur in uw verzekeringsdossier en professionele ondersteuning bij het uitstippelen uw financieel verhaal?

Ons kantoor specialiseert zich in verzekeringen, beleggingsoplossingen en vermogensplanning. 

Wie zijn wij?

Johan Vandekerckhove

Johan is de oprichter van het Zakenkantoor. Hij is reeds 43 jaar actief in de verzekeringen. Hij begon in het jaar 1978 als bediende bij een verzekeringsmaatschappij, waar hij alle departementen doorliep en heel erg veel kennis heeft opgedaan. In 1984 is Johan begonnen als zelfstandig, onafhankelijke verzekeringsmakelaar. Doorheen deze jaren deed Johan ook nog veel extra studies waaronder 'Advisor in Personal Financial Planning' aan het IPFP. 

Op persoonlijk vlak geniet Johan van een goed glaasje wijn, samenzijn met familie en een wandeling.

Martine Vanholme

Ik genoot mijn opleiding aan UFSIA als Licenciaat toegepaste economische wetenschappen met een bijzondere specialisatie in buitenlandse handel en diplomatieke betrekkingen.

Binnen het kantoor ben ik verantwoordelijk voor de reis-, hospitalisatieverzekeringen en help ik mee aan de beleggingen. Mijn hobby’s zijn wandelen, afspreken met vrienden, tuinieren, boeken lezen, architectuur, textiel en natuurlijk nieuwe mensen ontmoeten. Jarenlang ben ik actief geweest in internationale handel. Ik ben ook een actief lid van serviceclub Zonta.

Matthias Vandekerckhove

Wonend in Waregem en gebeten door sport. Tijdens mijn studentenjaren volgde ik de masteropleiding 'Finance & Risk' aan de KULeuven Campus Brussel (vroegere Ehsal). In mijn vrije tijd ga ik graag op zoek naar een uitdaging en ben ik gepassioneerd door andere culturen en verre trektochten naar Latijns-Amerika, Afrika. Dromend van een volgende bestemming en bezoek in Canada/VS en Azië. Gedurende de week tracht ik tijd te maken om actief te gaan sporten met vrienden of te gaan zwemmen. 

Binnen het kantoor leef ik voor het contact met klanten en generatiegenoten die aan het begin van hun carrière staan.  Met mijn ervaring op economisch vlak tracht ik hen te begeleiden bij de opstart en de doorgroei tijdens hun beroepsloopbaan, met concrete oplossingen die verstaanbaar zijn.

Steeds tot uw dienst !

Shauni Noreilde

Ik volgde de opleiding Rechtspraktijk aan de hogeschool Gent. Sinds oktober 2022 ben ik aan het werk in het kantoor en behaalde ik mijn diploma “Onafhankelijke verzekeringstussenpersoon”.

Mijn hobby’s zijn fotograferen, gaan wandelen in de natuur, lezen en mijn katten verwennen.

Ik help jou graag verder met al je vragen, tot snel aan de lijn!

Onze aanpak

Bij ons kantoor word je verwelkomd in een familiale sfeer, omringd door professionals. Met 43 jaar ervaring in financieel advies en verzekeringen, weten we hoe wij jou verder kunnen begeleiden in het beschermen van uw zaak, gezin en uw dromen. Tijdens een eerste kennismaking luisteren wij naar de wensen en behoeften van de klant.

Nadien bezorgt de klant ons een inventaris van zijn/haar huidige verzekeringscontracten en maken een detailleerde verzekeringsstudie op maat van de klant met opgave van:

  • De verzekerde risico's
  • Detail van de waarborgen
  • De vergelijking tussen vroeger en nu
  • De verbeteringen die wij hebben aangebracht
  • De juiste prijs

Deze studie wordt in overleg met de klant nader besproken en daar waar nodig aangepast, zodat je als klant tevreden bent. Bij akkoord worden de passende verzekeringsvoorstellen opgemaakt. Zo ben je zeker van het juiste advies!

Advies nodig?

Elkaar leren kennen? Een specifieke vraag over een verzekering? Een update over jouw verzekeringen of beleggingen? Geen probleem! Wij maken graag tijd voor jou vrij. Neem gerust contact met ons op om jouw adviesgesprek aan te vragen.

T : +32 (0)56 60 43 80 E : info@jvzakenkantoor.be

 

Plan je liever meteen een afspraak in of word je liever zelf gecontacteerd?

Afspraak inplannen Contactformulier