Uw carrière, onze zorg

Verzekeringen voor medische beroepers

Zoek je een nichespeler met ervaring, die je op lange termijn kan bijstaan met advies? Kantoor Vandekerckhove heeft doorheen de jaren een unieke verzekeringsstudie op poten gezet voor medische beroepers. Alles is ertoe gericht om jou ten volle te laten focussen op uw taak binnen de zorgsector, het kantoor verzorgt de volledige begeleiding en ontneemt je een correct en daadkrachtig administratief werk.

Het kantoor rekende voor de opzet van die studie op het advies van haar netwerk en het advies van professionelen binnen de medische sector. Zo wordt er na een professionele analyse van uw situatie ook rekening gehouden met de actuele uitdagingen binnen de medische wereld. Uw verzekeringsstudie neemt ook kwalitatieve waarborgen op die je als zorgkundige beschermen en tevens ook uw gezin beschermt.

Startend medicus - Verzekeringen medici

Startend medicus

Zakenkantoor Johan Vandekerckhove begeleidt je graag als zorgverlener door uw financiën. Wij staan garant voor een kwalitatieve begeleiding mét zekerheid. Verneem meer over onze werkwijze en hoe we jou als startend zorgverlener een duwtje in de rug geven!

 

Lees meer

Hoe kan je aansluiten?

Effectief geïnteresseerd in ons voorstel? Dan kan je met een gerust gemoed aansluiten, wij zorgen voor een verdere begeleiding. Zo wordt uw administratief werk daadwerkelijk verlicht en verlenen we achteraf jaarlijks advies om uw persoonlijke, professionele en fiscale situatie de meest opportune ondersteuning te bieden!

Afspraak maken

Contactmoment

Kennismaking

Uitgewerkte verzekeringsstudie

Jaarlijkse begeleiding

Waarom kiezen voor ons kantoor?

Kiezen voor Zakenkantoor Johan Vandekerckhove is ook kiezen voor structuur: moeilijke materie wordt eenvoudig uiteen gezet aan de hand van een duidelijk kader. 

Omdat we in onze familie zelf een aantal mensen hebben die actief zijn in de medische sector, begrijpen we uitermate goed wat de bekommernissen zijn van zowel startende als ervaren medische beroepers.” Zegt Johan.

"Daarnaast zorgt de ervaring en het uitgebreid netwerk van ons kantoor ervoor dat we als team heel complementair zijn. Zo kunnen we als geen ander jou, je gezin en je vennootschap begeleiden met doelgericht advies, dit doorheen jouw volledige loopbaan.” 

Advies nodig?

Elkaar leren kennen? Een specifieke vraag over een verzekering? Een update over jouw verzekeringen of beleggingen? Geen probleem! Wij maken graag tijd voor jou vrij. Neem gerust contact met ons op om jouw adviesgesprek aan te vragen.

T : +32 (0)56 60 43 80 E : info@jvzakenkantoor.be

 

Plan je liever meteen een afspraak in of word je liever zelf gecontacteerd?

Afspraak inplannen Contactformulier

Medici aan het woord

Deze medici waren U voor:

Jari D.
HAIO
Voor de aankoop van mijn woning liet ik mijn dossier te structureren op een onafhankelijke manier. Zo was ik niet gebonden aan een bankinstelling en Matthias hielp me uitstekend bij de onderhandelingen. Dit zorgde ervoor dat ik op einde van de rit enkele duizenden euro's rente kon uitsparen op mijn lening.
Tine M.
HAIO
Tijdens mijn stage liet ik een medisch toestel van een collega vallen op de grond. Het kantoor nam de schaderegeling op zich en zorgde ervoor dat ik niet zelf de schade diende te regelen met mijn collega.
Thomas B.
HAIO
Naast de optimalisatie van mijn verzekeringsdossier, kreeg ik van Matthias ook fiscaal advies over mijn personenbelasting en het bewijzen van mijn beroepskosten. Zo kan ik enkele honderden euro's besparen op de belastingfactuur en tegelijk een aardige som opzij zetten.

Ook op zoek naar persoonlijk en professioneel advies?

contacteer ons