Persoonlijke verzekeringen

Verneem hier wat ons kantoor op maat uitwerkt voor zorgverleners op vlak van private verzekeringen. Daarnaast wordt er ook gedacht aan het vermogens- en successieplanningsluik. Dit is een enorme toegevoegde waarde, gezien medici op termijn doorgaans werken met een vennootschap of dit reeds doen met een eenmanszaak. Zowel de private verzekeringen, alsook het successie- en vermogensluik worden hier verder uiteengezet. 

Persoonlijke verzekeringen

Hieronder vind je de verzekeringen terug, waarvoor ons kantoor een voordeel voorziet voor zorgverleners.

Autoverzekering voor startende medici

Als startend arts is het wenselijk om een financieel duwtje in de rug te krijgen. Vandaar ook dat we de eerste autoverzekering aan een voordelig tarief wensen aan te bieden. Zo krijgt de start van uw carrière een opkikkertje en kan je tevens rekenen op een kwalitatieve verzekeringspolis. Informeer gerust via ons kantoor wat er mogelijk is.

Exclusieve autoverzekering

Luxewagens zoals Porsche, Bentley, Ferrari of Maserati verzekeren ze bij Zakenkantoor Johan Vandekerckhove met strenge kwaliteitsvereisten. Het is zaak om van de algemene voorwaarden in uw polis een transparant verhaal te maken, dit doen wij voor jou. Zo bespaar je tijd, heb je gemoedsrust wanneer je met uw wagen rijdt en voel je je geholpen door professionelen wanneer er zich toch werkelijk een schadegeval zou voordoen.

Hospitalisatieverzekering

Als medicus schat je het belang van een goede gezondheidszorg hoog in. Toch? Het zal je niet verbazen, dat je via uw opleiding beter in staat bent om vroegtijdig symptomen op te sporen. Dit zorgt er voor dat de medische kosten voor jou lager zijn, dit merkte ons kantoor ook op! Er wordt hier voor jou specifiek rekening mee gehouden, zo bekom je via ons kantoor aan een voordelige premie een kwalitatief verzekeringsvoorstel. Een bijkomend voordeel is dat uw gezin ook kan toetreden in uw polis, waardoor zij ook het kwaliteits- en premievoordeel genieten!

Exclusief woonhuis

Het kantoor biedt een verzekeringsoplossing aan voor exclusieve woonhuizen. Afhankelijk van de grootte van uw woonhuis wordt gekeken of er een expertise nodig is. De expertise wordt overigens kosteloos uitgevoerd wanneer je er achteraf voor kiest om de verzekering bij ons kantoor af te sluiten. Daarnaast worden verzekeringsoplossingen aangereikt voor het tuinmeubilair, uw zwembad, juwelen, het medisch materiaal in uw praktijk, etc. Daarnaast wordt er ook een dekking van het woonhuis zelf. Ook hier wordt er van de kleine lettertjes een transparant verhaal gemaakt, zodat je zo efficiënt mogelijk verzekerd wordt en op een daadkrachtige tussenkomst kunt rekenen bij een schadegeval.

Zowel voor startende als ervaren medische beroepers heeft het Zakenkantoor een plan van aanpak!

 

Reeds elders verzekerd als medisch beroeper?

Het kantoor bespreekt welke administratieve zaken je bij opstart best in orde maakt. Zo dien je bijvoorbeeld te kijken voor een aansluiting bij een ziekenfonds. Daarnaast worden ook een aantal opportuniteiten toegelicht die je later heel wat administratie en geld bespaart. Afhankelijk van uw situatie wordt er een advies op maat geformuleerd.

Ervaren medische beroeper

Alvorens een advies te formuleren nemen we eerst uw bestaande verzekeringen onder de loep. Dit geldt zowel voor uw private, alsook uw professionele verzekeringen. Het kantoor kijkt welke verbeteringen aangebracht moeten worden. Daarna licht ze het advies aan jou toe op basis van uw gezins- en professionele situatie.

Wens je meer informatie?

Neem contact met ons op en we plannen graag een kennismakingsgesprek met je in!

 

Ik wil contact opnemen

 

Neem contact op

Kennismaking

Voorstel

Verdere opvolging of schaderegeling

Successie- en vermogensplanning.

Zakenkantoor Johan Vandekerckhove verdiept zich in de inventarisatie van uw vermogen. Dit geeft ons een inzicht in uw persoonlijke situatie, waarna wij aanbevelingen voorbereiden voor U. Tijdens een open gesprek formuleren wij de verschillende opties en toetsen wij deze af met uw behoeften.

Steeds houden we rekening met uw eigen verhaal, zonder uw belangen te schaden. Wij ontfermen ons over uw dossier, zodat U zich volledig kan focussen op uw core business. 

Dit resulteert in gemoedsrust, niet alleen voor uw gezin, maar ook voor uw carrière, zodat het vermogen beschermd blijft op lange termijn, zelfs na uw overlijden. Hierin begeleid worden helpt je zowel professioneel als privé een heel eind verder.

 

Ik wil hier meer over weten

Advies nodig?

Elkaar leren kennen? Een specifieke vraag over een verzekering? Een update over jouw verzekeringen of beleggingen? Geen probleem! Wij maken graag tijd voor jou vrij. Neem gerust contact met ons op om jouw adviesgesprek aan te vragen.

T : +32 (0)56 60 43 80 E : info@jvzakenkantoor.be

 

Plan je liever meteen een afspraak in of word je liever zelf gecontacteerd?

Afspraak inplannen Contactformulier