Ondernemingen op maat verzekeren mét advies

Verzekeringen voor ondernemers

Als ondernemer ben je jezelf de baas en kan je uw onderneming de weg laten inslaan die je het meest opportuun acht. Dit is enorm uitdagend en vergt uw opperste concentratie en veel tijd. Die uitdagingen en risico's gaan gepaard met tal van verantwoordelijkheden. Zowel op vlak van uw business an sich, maar ook op vlak van het verzekeringsluik en financiële planning. De vraag is dan vaak of je wel alle risico's overschouwt? En nog veel interessanter: Op welke vlakken je tijd en op fiscaal vlak geld kunt besparen?

Daar dien je als klant-ondernemer bij kantoor Vandekerckhove niet van wakker te liggen. Deze actuele vragen houden ons als kantoor ook bezig, wij staan je dan ook graag bij met het verder optimaliseren van de financiële gezondheid van uw firma.

Lees meer over onze verzekeringen voor ondernemers

Onze expertise

Als professioneel kantoor brengen wij de specifieke risico's die samenkomen in uw onderneming in kaart. Zo kan je als ondernemer de gemoedsrust krijgen die je verdient.

Zakenkantoor Johan Vandekerckhove dat is...

 

 • Kiezen voor 43 jaar ervaring
   
 • Zaken doen in vertrouwen
   
 • Kiezen voor een familiaal kantoor
   
 • Zeker zijn dat uw dossier door professionelen wordt behandeld
   
 • Kiezen voor persoonlijk contact
   
 • Kiezen voor een kantoor dat 24/7 ter uwe beschikking staat!
   

Kennismaking inplannen

Advies nodig?

Elkaar leren kennen? Een specifieke vraag over een verzekering? Een update over jouw verzekeringen of beleggingen? Geen probleem! Wij maken graag tijd voor jou vrij. Neem gerust contact met ons op om jouw adviesgesprek aan te vragen.

T : +32 (0)56 60 43 80 E : info@jvzakenkantoor.be

 

Plan je liever meteen een afspraak in of word je liever zelf gecontacteerd?

Afspraak inplannen Contactformulier

Ondernemers aan het woord

Deze ondernemers waren U voor:

Diederik D.
Landbouwer
"Door hevige rukwinden ontwortelde een boom, die op mijn meststal terecht kwam. Deze sloeg een gat in van ongeveer 6 meter. De boom mocht verwijderd worden op kosten van de maatschappij, ook mocht mijn meststal weer hersteld en terug gemetst worden. Door de tussenkomst van het kantoor kon ik de herstellingswerken in volle gemoedsrust laten uitvoeren. Ik ontving een correcte vergoeding volgens het expertise-verslag, met dank aan een makelaar die voor mij door het vuur gaat!"
Mario C.
Particulier
"Een bestelwagentje van B-post reed het muurtje van mijn oprit aan. Mijn aannemer maakte een bestek op, maar de verzekeringsmaatschappij wenste niet het volledig bedrag terug te betalen. Gelukkig kwam Johan tussen beide en hield hij voet bij stuk. Ik ontving door Johan ruim 600 EUR meer terug dan men mij aanvankelijk wilde betalen."

Ook op zoek naar persoonlijk en professioneel advies?

CONTACTEER ONS