Groepspraktijk verzekeren

Te overschouwen risico's

Uw voornaamste risico is het pand verzekeren waarin uw (groeps)praktijk zich bevindt. Als goede huisvader kijkt Zakenkantoor Johan Vandekerckhove ook toe, dat de medewerkers in uw praktijk een kwalitatieve aansprakelijkheidsverzekering bezitten wanneer ze advies verlenen aan uw klanten. Het kantoor voorziet ook verzekeringsoplossingen voor wagenparken, groepsverzekeringen of juridische bijstand voor uw praktijk.

Er zijn daarenboven ook een aantal specifieke risico's. Wanneer je de hoedanigheid aanneemt van zaakvoerder of oprichter van een vennootschap spelen er immers diverse aansprakelijkheden. Deze dek je idealiter in om de solvabiliteit van je privévermogen te garanderen. Daarnaast kan het zijn dat uw praktijk een aantal machines/medisch materiaal bezit. Ook het economisch risico wordt voor jou in acht genomen. Stel dat je door wateroverlast of een brand niet meer over uw pand/machines kunt beschikken, dan wens je idealiter ook op een vergoeding te rekenen. Ook hier wordt in detail een oplossing voor aangereikt.

Werking groepspraktijk verzekeren

Om jou tijd te besparen en je de zekerheid te geven dat alle risico's overzien worden, kan er best een persoonlijke afspraak ingepland worden. Hierna wordt er tijd uitgetrokken om in begrijpbare taal uw huidige verzekeringssituatie te vergelijken met ons voorstel. Neem gerust contact op, wij komen graag op bezoek of plannen een persoonlijke afspraak in bij ons op kantoor. 

Contact opnemen

Inventarisatie risico's

Toelichting vergelijkend voorstel

Verdere opvolging en schaderegeling

Uw praktijk, onze zorg

Een totaalstudie voor uw (groeps)praktijk maken is nichewerk en daarvoor vertrouw je beter op een specialist in de materie. Bij Zakenkantoor Johan Vandekerckhove zet men alvast een tandje bij. Zo wordt een verzekeringsstudie voor jou en je medewerkers op maat gemaakt, die uitzicht en zekerheid geeft. Door het onafhankelijk karakter en de jarenlange ervaring is het kantoor de geschikte partij om uw praktijk te verzekeren van een mooie toekomst.

"Een praktijk verzekeren doe ik zoals jij ook iedere dag gewend bent. Ik maak eerst een diagnose op van alle te verzekeren risico's, daarna bespreek ik welke punten (gebouw, werknemers, aansprakelijkheden) er noodzakelijk te verzekeren zijn en ten laatste reik ik een oplossing aan." Zegt Johan. "Zo weten onze klanten voorafgaandelijk waarvoor ze verzekerd zijn en wat er uitgebreid kan worden. Zo kom je niet voor verrassingen te staan bij een schadegeval."

Advies nodig?

Elkaar leren kennen? Een specifieke vraag over een verzekering? Een update over jouw verzekeringen of beleggingen? Geen probleem! Wij maken graag tijd voor jou vrij. Neem gerust contact met ons op om jouw adviesgesprek aan te vragen.

T : +32 (0)56 60 43 80 E : info@jvzakenkantoor.be

 

Plan je liever meteen een afspraak in of word je liever zelf gecontacteerd?

Afspraak inplannen Contactformulier