Sparen en beleggen

Zakenkantoor Johan Vandekerckhove wil jou succesvol inleiden tot beleggingsopportuniteiten, met een positief rendement als doel en dit met het in acht nemen van uw persoonlijk beleggersprofiel. Daarnaast voorziet het kantoor ook in fiscaal advies.

Werking van het kantoor

Bij Zakenkantoor Johan Vandekerckhove wordt een oplossing op maat aangereikt, zodat uw vermogen voor U kan werken. Klassiek biedt het kantoor oplossingen aan voor grotere kapitalen die willen instappen in specifieke markten, trackers, fondsen of aandelen. De kennis en ervaring van het kantoor in deze materie is grondig.

Immers, Johan behaalde in 2002 het diploma van ‘Advisor of Personal Financial planning’ bij IPFP. Matthias daarentegen studeerde af als 'Master Finance & Risk' aan de KULeuven en heeft een doorgedreven kennis en inzicht in de financiële markten. 

Het is van belang om voldoende kennis in die specifieke materie te bezitten, om nadien een duidelijk advies te kunnen overbrengen naar U.  Dit resulteert in het behalen van mooie rendementen op de beleggingsportefeuilles voor ons cliënteel. Zakenkantoor Vandekerckhove streeft steeds naar kwaliteit en voldoende diversificatie in de portefeuilles. Tijdens het coronajaar 2020 behaalde ons kantoor zelfs zeer mooie rendementen, wat wijst op een veerkrachtige beleggingsportefeuille, die mee is met z'n tijd.

 

PERSOONLIJK CONTACT OPNEMEN

Tak 21, tak 23 en tak 44 toelichting

Tak 21
Dit is een soepele vorm van sparen met een laag risico. Je weet namelijk precies hoeveel rendementen je minimaal zult ontvangen bij elke storting, dit wordt periodiek aangevuld met een winstdeelname. De winstdeelname is afhankelijk van de bedrijfsresultaten van de verzekeraar en de economische situatie. Je kan investeren in tak21 voor zowel de luiken pensioensparen en langetermijnsparen.
Tak 23
Dit is een vorm van sparen met een hoger risico, het rendement is namelijk gekoppeld aan 1 of meerdere beleggingsfondsen. De keuze van deze fondsen gebeurt in overleg met uw beleggingsprofiel. Je hebt uitzicht op een hoger rendement, maar wel met minder garantie. Je kan zowel voor pensioensparen als langetermijnsparen investeren in tak23.
Tak 44
T21 + 123 = T44, eigenlijk combineer je in deze spaarmogelijkheid tak21 met tak23. Via deze vorm van sparen kan je een heel persoonlijke beleggingsformule op maat samenstellen.

Toch niet helemaal duidelijk? Wij informeren je graag.

CONTACT OPNEMEN

Advies nodig?

Elkaar leren kennen? Een specifieke vraag over een verzekering? Een update over jouw verzekeringen of beleggingen? Geen probleem! Wij maken graag tijd voor jou vrij. Neem gerust contact met ons op om jouw adviesgesprek aan te vragen.

T : +32 (0)56 60 43 80 E : info@jvzakenkantoor.be

 

Plan je liever meteen een afspraak in of word je liever zelf gecontacteerd?

Afspraak inplannen Contactformulier