Reisverzekering

Vakantie is altijd een zeer prettig vooruitzicht. Wie een reis plant verkeert meestal in een optimistische stemming. Bij het regelen van een reis – met of zonder hulp van een touroperator – sta je niet meteen stil bij de kans dat je pech kan kennen, een ongeval kan hebben of kan ziek worden.

Dicht bij huis weten de meeste mensen zich goed te beredderen. Je weet op welke mensen en welke (hulp)diensten je een beroep kan doen in geval van nood. In het buitenland ligt dat iets anders, zeker in de landen waarvan je de taal niet beheerst. Daarom is het goed je te laten bijstaan door Zakenkantoor Johan Vandekerckhove.

Wat is de meerwaarde voor jou?

Opvolging die tijd bespaart
duidelijkheid omtrent uw verzekeringen
Onafhankelijke verzekeringsstudie

Bijstandsverzekering

Om met een gerust gevoel een reis te boeken of aan te vatten ga je na wat je wensen of noden zijn en welke bescherming de verzekering hiervoor kan bieden. Je kan kiezen voor een contract enkel voor die ene reis of voor een jaarcontract. In België kan je reisverzekeraar je voor je op reis vertrekt doeltreffend helpen door jou gezondheids- of welzijnsinformatie te verstrekken. Wanneer zich tijdens een reis een geval van ziekte of een ongeval voordoet kan hij eveneens thuis bijstand verlenen tijdens en na een hospitalisatieperiode (hulp bij huishoudelijke taken, kinderopvang voor kinderen onder de zestien jaar, …).

In het buitenland biedt de reisbijstand naast een uitgebreide medische bijstand zeer vaak bovenop de terugbetalingen van de sociale zekerheid de garantie op terugbetaling van de in het buitenland gemaakte medische kosten, net als de medische kosten voor nabehandeling in België van in het buitenland gedekte zorgen.

Annulatieverzekering

De annuleringsverzekering dekt het financiële verlies dat jij en jouw gezin zouden lijden omdat je een geplande reis niet kan maken. Ze kan ook voorzien in de terugbetaling van de niet opgebruikte vakantiedagen in geval van onderbreking van de reis. Net als de reisverzekering kan de annuleringsverzekering voor een tijdelijke periode gesloten worden, voor een welbepaalde reis, of voor een jaar voor alle tijdens een jaar geplande reizen.

Naargelang de verzekeringsdekking die je kiest, kan de onmogelijkheid om een geplande reis te wijten zijn aan familiale, professionele, materiële (schade aan woonhuis) of medische redenen. De medische redenen waardoor de verzekerde zijn reis niet kan maken, kunnen betrekking hebben op de verzekerde zelf, maar ook op andere personen die de verzekerde niet vergezellen tijdens de reis: de echtgenoot, de ouders of aanverwanten en met inbegrip van aanverwanten in de tweede graad net als de persoon bij wie de verzekerde gratis ging verblijven in het buitenland.

Zakenkantoor Johan Vandekerckhove

dat is kiezen voor...

 • 43 jaar ervaring
   
 • zaken doen in vertrouwen
   
 • een familiaal kantoor
   
 • zekerheid dat jouw dossier door professionelen wordt behandeld
   
 • persoonlijk contact
   
 • een kantoor dat 24/7 ter uwe beschikking staat!
   

KENNISMAKING INPLANNEN

Advies nodig?

Elkaar leren kennen? Een specifieke vraag over een verzekering? Een update over jouw verzekeringen of beleggingen? Geen probleem! Wij maken graag tijd voor jou vrij. Neem gerust contact met ons op om jouw adviesgesprek aan te vragen.

T : +32 (0)56 60 43 80 E : info@jvzakenkantoor.be

 

Plan je liever meteen een afspraak in of word je liever zelf gecontacteerd?

Afspraak inplannen Contactformulier