Voertuigverzekering

Tegenwoordig gebruiken we tal van transportmiddelen, misschien ga jij ook met de fiets of de moto naar het werk? Of geniet je liever van een vakantie met de mobilhome? Naast het verzekeren van je wagen biedt Zakenkantoor Vandekerckhove ook voor deze vervoersmiddelen de correcte verzekering aan. Totaalklanten krijgen de beste kwalitatieve voorwaarden en genieten ook van een serieus premievoordeel. Je laat dus best je volledig dossier beheren door het kantoor, dit zal de kwaliteit en je portemonnee ten gunste komen!

Tegenwoordig gebruiken we tal van transportmiddelen, misschien ga jij ook met de fiets of de moto naar het werk? Of geniet je liever van een vakantie met de mobilhome? Naast het verzekeren van je wagen biedt Zakenkantoor Vandekerckhove ook voor deze vervoersmiddelen de correcte verzekering aan. Totaalklanten krijgen de beste kwalitatieve voorwaarden en genieten ook van een serieus premievoordeel. Je laat dus best je volledig dossier beheren door het kantoor, dit zal de kwaliteit en je portemonnee ten gunste komen! 

“Een autoverzekering verschilt sterk per verzekeringsmaatschappij. Enkel op prijs vergelijken is ‘boerenbedrog’. Ons kantoor maakt er zaak van om de correcte prijs/kwaliteit afweging voor te leggen aan de klant, bij schades bewijst ons kantoor meermaals haar waarde. Dat vind ik ook zo fijn aan onze 'stiel'!” Zegt Benoit.

Advies nodig?

Elkaar leren kennen? Een specifieke vraag over een verzekering? Een update over jouw verzekeringen of beleggingen? Geen probleem! Wij maken graag tijd voor jou vrij. Neem gerust contact met ons op om jouw adviesgesprek aan te vragen.

T : +32 (0)56 60 43 80 E : info@jvzakenkantoor.be

 

Plan je liever meteen een afspraak in of word je liever zelf gecontacteerd?

Afspraak inplannen Contactformulier