Beleggingen

Sterktes kantoor

Discretie
Vrije beleggingsmogelijkheden
Transparantie
Met aandacht voor successie en fiscaliteit

Beleggingsplannen

Spaarplan (Maandelijks)

Hoe werkt het?

Maandelijks zet je een bedrag opzij, dat je investeert in een portefeuille naar keuze.

Voor wie is dit geschikt?

Zowel voor jong als oud. De instapdrempel ligt heel laag, gezien er maandelijks belegd kan worden en niet 1 grote koopsom. Daarnaast is het de ideale manier om te proeven van een belegging

Waarom interessant?

  1. Een spaarboekje brengt slechts 0,11%.per jaar op.
  2. Geen roerende voorheffing of beurstaks. (!)
  3. Geen uitstapkosten na 5 jaar.
  4. Kantoor met sterk track-record.

Beleggingsplan (Koopsom)

Hoe werkt het?

Vanaf 50.000 EUR kan er kostenefficiënt en op maat belegd worden.

Voor wie is dit geschikt?

Sta je met een reserve op uw spaarboek? Twijfel je of het interessant is om te investeren in vastgoed of te beleggen?

Waarom interessant?

  1. Uw spaarboek breng slechts een rendement van 0,11% (=wettelijke minimumgarantie) per jaar op.
  2. Beleg in een heel brede waaier van aandelen, fondsen en/of trackers.
  3. Uitgewerkt plan met bijstortingen/afnames is mogelijk.

Opinie beleggingen

"In België is de financiële kennis schaars op vlak van beleggingen en opportuniteiten. Binnen bepaalde opleidingen komen specifieke financiële topics niet altijd naar voor geschoven, laat staan beleggingen. Tijdens 2020 werd dit in België duidelijk. Statistieken toonden aan dat Belgen in het coronajaar meer dan 45 miljard EUR op hun spaarboek aanhouden, dan het jaar ervoor. Dit terwijl het rendement daarop slechts 0,11% is." Zegt Matthias. "Het belang van een goede doordacht beleggingsplan is eigenlijk nog nooit zo groot geweest als vandaag."

Iedere Belg dient immers een jaarlijks rendement te ambiëren die minimaal gelijk is aan de inflatie in België. De inflatie is een waardemeter van de gemiddelde prijsstijgingen van goederen en diensten over 1 jaar tijd en bedraagt 4,16 % anno oktober 2021. Indien te lang wordt vastgehouden aan de spaarboek, verlies je als spaarder ieder jaar aan koopkracht. Wij willen onze klanten succesvol inleiden tot beleggingsopportuniteiten, met een positief rendement als doel en dit met het in acht nemen van een persoonlijk beleggersprofiel.

Step 1

We maken voor jou een persoonlijk beleggersprofiel op. Dit geeft weer welk risico je kunt nemen, rekening houdend met de beleggingshorizon.

Step 2

Op basis van het bedrag dat je wenst te beleggen maken we een realistische overview. Op deze basis kunnen we dan verder bouwen.

Step 3

Beleggingsmogelijkheden en strategieën toelichten. Er bestaan tal van technieken om het risico in te perken en tevens dynamisch te investeren.

Step 4

Transparante en jaarlijkse opvolging. We bellen je op en lichten je in met een stand van zaken. Tijdens het jaarlijks gesprek lichten we ook beleggingsopportuniteiten toe.

Waarom Zakenkantoor Johan Vandekerckhove?

1/ We zijn 100% onafhankelijk en aan geen enkele beleggingsinstantie gebonden. Dit maakt dat we puur in het belang van onze klanten kunnen handelen.

2/ Nog niet veel kennis over beleggingen? Ons kantoor geeft een persoonlijke uitleg en gaat uw beleggingsprofiel na. Wij maken met andere woorden voor jou een screening en sporen voor jou dé ideale belegging op.

3/ Wens je een specifieke beleggingsoplossing? Zijn er specifieke aandelen, trackers, bepaalde beleggingshuizen die je interesseren? Kies voor een kantoor die je feedback geeft en doelgericht advies omtrent de samenstelling.

4/ Bij ons kantoor heerst er een zekere fierheid maar ook een grote gunfactor, wanneer onze klanten een mooi rendement ophalen, dan maakt ons dit ook gelukkig. We hebben een gemeenschappelijk belang en communiceren in alle transparantie.

Advies nodig?

Elkaar leren kennen? Een specifieke vraag over een verzekering? Een update over jouw verzekeringen of beleggingen? Geen probleem! Wij maken graag tijd voor jou vrij. Neem gerust contact met ons op om jouw adviesgesprek aan te vragen.

T : +32 (0)56 60 43 80 E : info@jvzakenkantoor.be

 

Plan je liever meteen een afspraak in of word je liever zelf gecontacteerd?

Afspraak inplannen Contactformulier